Suroviny na 1 porci:
Salát rozebereme na jednotlivé listy, omyjeme, osušíme a natrháme na kousky. Jablko omyjeme, osušíme, vyřízneme jadřinec a nakrájíme na kostičky. Maso omyjeme, osušíme papírovým ubrouskem a nakrájíme na kousky.
Na pánvi rozehřejeme olej a maso na něm 3-5 minut restujeme do změknutí. Dochutíme solí a pepřem.
Jablečnou zálivku připravíme tak, že džus vaříme několik minut, dokud nezhoustne na konzistenci medu. Dochutíme kari a zjemníme malým množstvím smetany. Promícháme.
Z jogurtu, cukru a zbylé smetany připravíme omáčku, kterou zalijeme salát. Na něj pak klademe kousky masa, zalijeme jablečnou zálivkou a opatrně vmícháme pokrájené jablko.
Mezitím mátu omyjeme, osušíme a nasekáme nadrobno. Bagetu nakrájíme na plátky.
Salát podáváme posypaný mátou a s bagetou.