Věřte, nebo ne, ale i já, která vždy říkala, že neumím sbírat houby a musely by na mě mávat bílými prapory, abych je viděla, jsem našla houby!!! 🙂
Což mně inspirovalo k podzimně laděnému vaření.
Suroviny na 1 porci:
Noky uvaříme dle návodu.
Cibuli oloupeme, omyjeme a nakrájíme nadrobno. Česnek oloupeme a prolisujeme. Houby očistíme, omyjeme a nakrájíme nadrobno. Parmezán nastrouháme na jemno.
Na pánvi rozpálíme olej a cibuli na něm 2- 3 minuty restujeme. Přidáme česnek, prohříváme ještě asi 1 minutu a přidáme i houby. Dobře promícháme. Mírně podlijeme vodou a vaříme přibližně 6 minut.
Přidáme tymián, odstavíme z vařiče a vmícháme jogurt a tvaroh. Důkladně promícháme a dochutíme solí a pepřem.
Nakonec přidáme sýr a noky. Dobře promícháme a podáváme.